Η Απόλυτη Εργαλειοθήκη Α.Ι. Επεξεργασίας Εικόνας

Κοινοποίηση:

Η Stability AI, μας δίνει απλόχερα για άλλη μία φορά μία ολόκληρη εργαλειοθήκη με Α.Ι. εργαλεία για κάθε χρήση στο κομμάτι της επεξεργασίας εικόνας.

Η Stability AI είναι η εταιρεία που δημιούργησε το μοντέλου ανοικτού κώδικα Stable Diffusion για την δημιουργία εικόνων από μία περιγραφή κειμένου. 

Με την κυκλοφορία του νέου Stable Diffusion XL (SDXL), η Stability AI δημιούργησε μία online πλατφόρμα (clipdrop.co) με μία σειρά από δωρεάν Α.Ι. εργαλεία που μας επιτρέπουν την δημιουργία και την επεξεργασία εικόνων.

Με έναν δωρεάν λογαριασμό στο clipdrop έχουμε πρόσβαση σε όλα τα παρακάτω Α.Ι. εργαλεία.

Από Κείμενο σε Εικόνα με το Stable Diffusion XL (SDXL)

Ξεκινάμε με το πιο βασικό εργαλείο το SDXL. Το SDXL είναι το νέο Α.Ι. μοντέλο που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε μία εικόνα από μία απλή περιγραφή κειμένου.

Stable Diffusion XL Interface

Πέρα από την περιγραφή κειμένου, το SDXL μας επιτρέπει να αλλάξουμε μία σειρά από παραμέτρους όπως το στυλ της εικόνας (Anime/Photographic/Digital Art/Cinematic/Fantasy Art/κ.α.) και τις αναλογίες της εικόνας (1:1 16/9 4/3 κ.α.).

Παράδειγμα:

Prompt: “a photorealistic closeup shot of an angry penguin soldier in a battlefield” 

Aspect ratio: Widescreen (16/9)

Style: Cinematic

Uncrop: Επεκτείνετε τα Όρια μιας Εικόνας  

Με το εργαλείο uncrop μπορούμε να επεκτείνουμε τα όρια μιας εικόνας και να δούμε τι θα μπορούσε να υπάρχει γύρω από την αρχική λήψη.

Παράδειγμα:

Ας δούμε τι συνέβαινε σε αυτή την σκηνή του τιτανικού στην πραγματικότητα.

Παράδειγμα επέκτασης ορίων εικόνας με το εργαλείο uncrop

Cleanup: Αφαιρέστε Αντικείμενα και Ανθρώπους από τις Εικόνες σας

Έχεις βγάλει επιτέλους την τέλεια καλοκαιρινή πόζα στην παραλία, αλλά ο θείος σου προσπαθεί να σου κλέψει την αίγλη; Με το εργαλείο cleanup μπορείς να “μουτζουρώσεις” τα ανεπιθύμητα αντικείμενα και ανθρώπους μέσα στην εικόνα σου και η Α.Ι. θα τα εξαφανίσει αυτόματα για σένα.

Παράδειγμα καθαρισμού εικόνας με το εργαλείο cleanup

Relight: Αλλάξτε το Φωτισμό στις Εικόνες σας μετά την Λήψη

Ο σωστός φωτισμός παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για μια καλή φωτογραφία. Πως θα ήταν όμως αν μπορούσαμε να αλλάξουμε τον φωτισμό ακόμα και μετά την λήψη μιας φωτογραφίας;

Με το εργαλείο relight και την βοήθεια της ΤΝ μπορούμε να προσθέσουμε πηγές φωτός σε διάφορες γωνιές, αποστάσεις, και χρώματα και να δούμε το αντικείμενο της φωτογραφίας και το περιβάλλον να φωτίζονται αναλόγως!

Text Remover: Αφαιρέστε Αυτόματα Όλα τα Κείμενα από μια Εικόνα

Με το εργαλείο cleanup μπορούμε μεταξύ άλλων να αφαιρέσουμε και ανεπιθύμητα κείμενα από μια εικόνα. Με το εργαλείο text-remover όμως αυτή η διαδικασία γίνεται αυτόματα για όλα τα κείμενα μιας εικόνας.

Χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να μαρκάρει την περιοχή του κειμένου, το text remover εντοπίζει και εξαφανίζει από μόνο του όλα τα κείμενα!

Παραδειγμα αφαίρεσης κειμένου από πόστερ ταινίας

Επίλογος

Αυτές είναι μερικές από τις εντυπωσιακές Α.Ι. εφαρμογές του Clipdrop! Επισκεφθείτε την σελίδα του για να βρείτε και να δοκιμάσετε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία!

Με έναν δωρεάν λογαριασμό στο clipdrop.co έχουμε πρόσβαση σε τελευταίας τεχνολογίας Α.Ι. εργαλεία για δημιουργία και επεξεργασία εικόνας. Όλα σε ένα σημείο! 

Ο δωρεάν λογαριασμός μας δίνει πάρα πολλές δυνατότητες σε κάθε εργαλείο, με μικρούς περιορισμούς που δεν καθιστούν την εμπειρία δυσάρεστη και μη αποδοτική.